Kenneth Tucker

Absolvent al Conservatory of Music-University of Missouri-Kansas City şi al Conservatoire Royal de musique-Bruxelles, cu studii în pian şi muzică de cameră, Kenneth Tucker a concertat de-a lungul anilor atât ca pianist cât şi ca organist şi dirijor.

Activitatea lui concertistică l-a dus în aproape toate oraşele importante ale României, precum şi peste hotare (America, Belgia, Olanda, Suedia, Franţa, Austria, Moldova, Anglia, Ungaria, Ucraina).

Kenneth Tucker a venit în România împreună cu soţia sa Laura, şi cu Alina, prima lor fiică, în 1992. De atunci, familia lor s-a completat cu încă trei copii: Ionuţ, Ştefan şi Anna Ruth.

Ca director general al proiectului Oratorium, se implică în partea de concepţie a acestuia şi în realizarea lui practică. În acelaşi timp este şi maestrul de cor al proiectului.

Ioana Szabo

A absolvit Facultatea de Fizică (2004), specializarea Fizică Medicală, din cadrul Universităţii Babeş Bolyai – Cluj Napoca, un master în Biofizică (2005) în cadrul aceleiaşi Universități și un master in Managementul Afacerilor (2009) în cadrul Universitații Bogdan Vodă – Cluj Napoca.

Datorită orelor de pian din copilărie, iubeşte şi înţelege muzica. Este căsătorită cu Alex și au doi copii: Robert si David.

Ioana Szabo este manager al proiectului Oratorium, iar experienţa din mediul afacerilor, energia și spiritul organizatoric o fac să se implice cu multă dăruire în toată partea de organizare a acestuia.

Ruben Mureșan

A absolvit Institutul Biblic Emanuel din Oradea  (1997), fiind licenţiat în Muzică Bisericească şi Teologie, Master în Arta Vocală la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, sub îndrumarea prof. Georgeta Stoleriu (1998). În 2005 a obţinut ”Graduate Performance Diploma”, specializarea operă, sub îndrumarea prof. Donna Roll la „Longy School of Music”, Boston, SUA, unde a beneficiat de bursă integrală.

Încă din anii studenției Ruben a participat ca solist în numeroase oratorii şi lucrări vocal-simfonice, a susținut recitaluri, concerte de gală și roluri de operă. În 2001 a câştigat premiul al II-lea la Concursul Internaţional “George Enescu“, Bucureşti, România.

Este căsătorit cu Oxana și au doi copii: Elias și Sofia. Ruben Mureșan este directorul executiv al proiectului Oratorium, fiind implicat în organizarea acestuia, și în mod special este responsabil de recrutarea participanților.

Parteneri și sponsori

Abonează-te la anunțurile noastre!