Alege locația

Alege locația

Cum să aleg biletul potrivit pentru Proiectul Oratorium din cele 8 posibilități?

Oratorium este un proiect multidisciplinar, în care se va cânta Oratoriul Creațiunea de Haydn, precedat de un concert-lecție, o expoziție de artă și o prelegere. Efectiv este un festival de o zi, care include toate aceste evenimente cu dorința de a aprofunda subiectele vaste și de mare însemnătate cuprinse în această capodoperă, Oratoriul Creațiunea.

Evenimentele se succed într-un interval de 5 ore, dar nu vom sta pe scaun tot timpul. La expoziție ne vom plimba, iar între celelalte evenimente există mici pauze.

Pentru cei care, din cauza timpului limitat, nu pot participa la toate evenimentele, oferim posibilitatea de a alege evenimentul la care să participe, de aceea veți găsi opt tipuri de bilete.

Vă rugăm să citiți toate posibilitățile oferite înainte de a cumpăra biletul. Puteți alege un pachet cu toate evenimentele, sau un pachet cu evenimentele pregătitoare pentru concert, sau doar pentru concert, sau pentru oricare moment al serii. Dar vă asigurăm că este un eveniment unic, de mare valoare și merită integral!

Încurajăm familiile să vină la concert cu copiii lor. Concertul-lecție va desluși taine ale muzicii lui Haydn pe înțelesul tuturor – este un prilej foarte bun pentru copii să înțeleagă această capodoperă. Pentru familii oferim bilete 2+1.

Alte reduceri:

  • 50% pentru copii între 5-12 ani (rugăm părinţii copiilor să asigure liniştea, din respect pentru auditoriu),
  • 25% pentru 13-18 ani,
  • 25% pentru pensionari.

Pentru grupuri organizate de minim 9 persoane, oferim bilete 2+1.

De asemenea, dorim să încurajăm profesorii care organizează grupuri cu care să participe la acest proiect. Profesorul va primi o invitație la concert dacă scrie la adresa office@oratorium.ro.

Follow Me