Orchestra – New Hope

Orchestra – New Hope

Creat în 2018 la inițiativa violoncelistului Octavian Lup, New Hope a devenit un ansamblu sonor în peisajul muzical atât prin calitatea membrilor săi, cât mai ales prin natura proiectelor desfășurate.

Pasiunea pentru muzică și iubirea pentru semeni este forța care definește personalitatea fiecărui muzician al orchestrei New Hope. Tinerii ce alcătuiesc orchestra sunt membri în cele mai importante filarmonici din țară și au un singur țel: prin actul interpretativ să pătrundă în conștiința sufletului uman, lăsând acolo speranța. Cu un repertoriu bogat, de la Vivaldi, la Mozart, Astor Piazola sau Bach, Orchestra New Hope reușește de fiecare dată să transmită publicului emoție prin muzica interpretată.

În anul 2022, Orchestra New Hope a avut onoarea sa fie invitată să susțină Concertul Regal, în prezența Majestății Sale Margareta a României, la Ateneul Roman din București. În aceeași locație, a concertat în Festivalul Vară Magică, Gala Constantin Brâncoveanu si Concertul pentru Pace, dedicat refugiaților ucraineni. Pe lângă aceste concerte notabile, Orchestra New Hope a organizat în timpul pandemiei 8 concerte în spitalele din România, alături de artiști de renume precum Paula Seling sau Alexandru Tomescu.

Follow Me