Voluntariat

Voluntariat

Vrei să fii implicat și tu în proiectul Oratorium altfel decât în domeniul muzical? Echipa de organizare a proiectului este gata să valorifice și să recunoască și creativitatea ta! De fapt, voluntarii sunt în foarte mare măsură motorul care face să înainteze Proiectul Oratorium. De la concepere până la realizare, Oratorium „se întâmplă” pentru că sunt oameni inimoşi şi pricepuţi care pun osul la fiecare pas.

Suntem conștienți de faptul că fiecare dintre noi manifestăm competențe și abilități diferite, ce provin din diverse domenii de activitate. Totuși, noi considerăm ca fiind vitală pentru desfășurarea proiectului o comuniune și cu persoane din alte domenii funcționale. Pentru aceasta îți propunem să te implici activ în una dintre zonele de voluntariat ale acestuia.

Munca depusă de tine va fi recunoscută prin semnarea unui contract de voluntariat (vezi aici) în proiectul Oratorium și eliberarea unui certificat de participare (vezi aici) la sfârșitul perioadei de activitate. În același timp, îți oferim 3 mese gratuite/zi pe tot parcursul activității tale, precum și un mediu în care să socializezi, să înveți lucruri noi și să îți dezvolți cultura, să îți pui în valoare competențele și deprinderile tale, dar și să câștigi experiență profesională și de viață!

Domeniile în care poți activa ca și voluntar sunt următoarele:


a) Ospitalitate și relații cu publicul

  • Cluj Napoca: 16 locuri
  • Brașov: 4 locuri
  • Oradea: 4 locuri


b) Logistică și domenii conexe

  • Cluj Napoca: 7 locuri
  • Brașov: 2 locuri
  • Oradea: 2 locuri


Implicarea ta în acest proiect depinde de rapiditatea cu care te hotărăști și îți ocupi un loc într-una dintre echipele de voluntari. Pentru aceasta poți să ne trimiți un email în care să specifici domeniul de activitate în care dorești să activezi, precum și orașul. În același timp, ne-ar face o deosebită plăcere să te cunoaștem mai repede și să ne formăm o primă imagine despre tine prin intermediul CV-ului tău, pe care te rugăm să îl atașezi emailului de înscriere.

Adresa de email la care se fac înscrierile în echipele de voluntari este: office@oratorium.ro.

Dorim să menționăm faptul că din motive strict financiare, vom implica doar voluntarii care locuiesc în orașele în care vor fi susținute concertele proiectului Oratorium.

Dedică-te și vei avea parte de bucurie alături de noi în acest proiect!

Follow Me